KUKA ON HÄMEEN ASUNTORENKI?

Olen Toni Kirmula, Hämeen Asuntorenki LKV:n yrittäjä.

Ennen Asuntorengiksi ryhtymistä olen työskennellyt hämäläisessä asuntomarkkinassa sekä ison välitysketjun palveluksessa että osakkaana pienemmässä kiinteistönvälitysyrityksessä.

Ennen välitysalalle siirtymistä työskentelin n. 15 vuotta erilaisissa kuntien ja kaupunkien asumiseen, kaavoitukseen ja palveluihin liittyvissä kehittämistehtävissä. Kaipasin kuitenkin työltäni enemmän käytännönläheisyyttä ja ihmisten kohtaamista. Kiinteistönvälitys on minun juttuni. Nyt saankin toimia yrittäjänä työssä, johon lähden joka aamu hymy huulilla!

Olen suorittanut laillistetun kiinteistönvälittäjän (LKV) ja laillistetun vuokravälittäjän (LVV) pätevyydet sekä kiinteistönvälitysalan ammattitutkinnon (KiAT). Minulla on myös julkisen kaupanvahvistajan oikeudet. Pohjakoulutukseltani olen hallintotieteiden maisteri.

Teen välitystyötä tosissani, mutta en liian totisesti. Jokainen asunto on minulle yhtä tärkeä, olipa se sitten suuri tai pieni, tai sijaitsipa se sitten kaupungin ydinkeskustassa tai maaseudun rauhassa. Olen aidosti kiinnostunut asuntojen ja niissä asuvien ihmisten tarinoista.

Yritykseni nimi ”Hämeen Asuntorenki” viittaa toisaalta siihen, että juureni ovat syvällä hämäläisessä maaseudussa. Toisaalta nimi viittaa ahkeruuteen ja tinkimättömään työmoraaliin, jotka ovat sekä minun että yritykseni toiminnan kulmakiviä.

Tervetuloa Asuntorengin palveltavaksi!